Vi er stolte af at kunne præsentere Lars Lilholt som protektor af RETHINK Folk Music Festival 2017. Han skal åbne festivalen for de mange unge folkemusikere, som deltager i festivalens workshopprogram. Lars Lilholt udtaler:

“Første gang jeg var i et rigtigt pladestudie var i 1975, hvor jeg som helt ung spillede anden violin i en traditionel folkemusikgruppe der hed Himmerlands-spillemændene.Siden er der løbet meget vand i åen, og jeg blev singer/songwriter og folk-rocker som det hedder på moderne dansk, og har levet af musikken hele mit liv. Jeg mener at folkemusikken i bredeste forstand er grundlaget for al rytmisk musik, og folkemusikken får slet ikke den cadeau, den fortjener i dagens musikkulturelle udbud på alle platforme. At skulle være protektor for, og åbne en omgang Rethink Folk Music for 400 unge folkemusikere fra hele verden, er en livsbekræftende musikalsk begivenhed, jeg er glad for at være en del af.”